Certificatie | Inspectie | Opleidingen

English    Deutch

Opleidingen veiligheid speelgelegenheden

Het Keurmerkinstituut verzorgt onder andere 1-daagse opleidingen gericht op de veiligheid van speelgelegenheden, zowel voor het management als voor praktijkmedewerkers. Ook verzorgen we een meerdaagse vakopleiding voor inspecteurs, en een daarop aansluitende opfriscursus. Als voorbereiding op de examens van de Stichting Veilig Spelen kunt u een cursus volgen die speciaal op het examen is gericht. Hieronder vindt u de cursusdata in de komende maanden met de bijbehorende locaties.

Studieochtend WAS (voorheen het Management)
- 29 november in Utrecht

Veiligheid van Speelgelegenheden (de Praktijk)
- 15 november in Drachten
- 6 december in Utrecht

Vakopleiding Inspecteur Veiligheid van Speelgelegenheden (5 dagen)
U kunt zich inschrijven voor deze opleiding, dan plaatsen we u op onze wachtlijst. De opleiding gaat van start bij voldoende deelnemers, en wordt gehouden in de gemeenten waaruit de deelnemers afkomstig zijn.

Opfriscursus Inspecteur Veiligheid van Speelgelegenheden
- 22 november in Utrecht
- 3 december in Zwolle

Cursus en examen SVS-Inspecteur*
- 1 + 2 november in Zoetermeer

U vindt de beschrijvingen van de cursussen en het volledige overzicht van kosten, data en locaties op www.keurmerk.nl/NL/Speelgelegenheden/Opleidingen. Hier kunt u zich on-line aanmelden, niet alleen voor de 1-daagse opleidingen, maar ook voor de 5-daagse vakopleiding inspecteur veiligheid speelgelegenheden. U kunt ook bellen met 079 - 363 7000 of mailen naar Opleiding@keurmerk.nl.